Anmälan

Information om anmälan

Deltagarantalet till våra lunchseminarier är begränsat så anmäl dig så snarast möjligt. Du kan abonnera på en eller båda seminarieserierna. Det är också möjligt att köpa enstaka seminarier. Får du förhinder kan en kollega eller vän komma i ditt ställe. Det går också utmärkt att anmäla fler än en deltagare. Vid fler än 8 seminarieserier ges 10% rabatt. 

Genom att anmäla dig till seminarier/seminarieseriena godkänner du att vi behandlar din mejladress i vårt register inför framtida utskick. Om du inte vill finnas med i registret – vänligen informera oss vid anmälan!

I samband med seminarierna kommer en deltagarförteckning att distribueras till samtliga deltagare. Om du inte vill att ditt namn ska stå med – vänligen informera oss vid anmälan!

AVGIFT

Fysisk närvaro: 3 500 kr exkl. moms för lunch, föredrag och efterföljande diskussion per seminarieserie. Enstaka seminarier kostar 1 750 kr exkl. moms.

Digital närvaro: 2 000 kr exkl. moms för föredrag och efterföljande diskussion per seminarieserie. Enstaka seminarier kostar 1 100 kr exkl. moms. 

Faktura kommer att sändas separat efter anmälan.

Akademiker verksamma vid universitet/högskolor deltar gratis.

ANMÄLAN

FRÅGOR

Kontakta Alexander Vallgren på tel. +46 70-289 60 32 eller info@skatterattsligtforum.se

GDPR

Skatterättsligt Forum för ett register där seminariedeltagarens namn, arbetsplats och email registreras. För att kunna administrera avgifter för seminarierna registrerar vi även fakturauppgifter.

Skatterättsligt Forum hanterar dina personuppgifter i enlighet med det regelverk som följer av GDPR och enbart i de syften som ovan angivits. Genom att anmäla dig samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter i vårt register. Du har rätt att se vilka personuppgifter knutna till dig som vi registrerat. Du har också rätt att när som helst begära att dina personuppgifter raderas.